Kiva, kun tulit!

Tervetuloa matkaani mukaan. Taiteen termi sekatekniikka kuvastaa blogiani. Se on kaikkea sekaisin ja muodostaa kokonaisuuden, jota minuksi kutsutaan.

torstai 30. elokuuta 2012

Hyvän tuulen tuojat

antic coffee


Kuuntelen aamuisin radio Aallon Dynastiaa, koska se vaan on niin hyvä. Kaikella tapaa hyvän mielen tuoja. Rakastan sitä nokkelaa sanailua, kun joku syöttää pallon niin voi olla varma, että saa takaisin vastapallon.
Muistan aikanaan jo kuinka Vehviläinen ilahdutti Novalla ja eräänä aamuna hän sanoi, että XX% ihmisistä ei saa nuolaistua omaa kyynärpäätään. Juttu jatkui moniin muihin aiheisiin. Niin kuin nytkin minun juttuni palaa takaisin siihen mikä tuottaa iloa.

Minusta huumori on parasta silloin, kun siinä on fiksuuden, nokkeluuden ja itseironian kombinaatio. Loistava taito kertoa tarinoita on vain harvoilla ja se kenellä on he ovat siinä omaa luokkaansa.

 Haluan mukavaa keveyttä aamuihini. Haluan kuulla ajankohtaisia asioita mukavan huumorin höystämänä. Työni on mitä suuremmissa määrin syvällistä ja pohdiskelevaa ja varmasti juuri siksi myös haluan vastapainoksi jotakin kevyttä ja hetken ilmiöissä hetkellisesti kiinni olevaa.
Valteen kommentit ovat ihania ja hänen äänenpainonsa on aivan omansa, voin mielessäni nähdä silmän pyöräytykset ja jopa ilmeet, sillä niin hyvin hän pystyy sanallisesti tuomaan fiiliksensä esiin.
Huumori on monessa kohtaa selviytymiskeino noloista tilanteista, epäonnistumisista ja raskaista hetkistä mutta se on puhtaasti vailla mitään tavoitetta vain ihana osa ihmisen elämää.

Terveisin Miret

p.s. Vehviläinen jatkoi myöhemmin, että myös xx% ihmisistä kokeili heti saako itse nuolaistua omaa kyynärpäätään....niin kuin ehkä sinäkin juuri teit. Minut hän sai silloin kiinni yrittämästä temppua liikennevaloissa. Kyllä, minä kuuluin siihen joukkoon, että en saa nuolaistua ja heti kokeilen. Iloista päivää sinulle!

4 kommenttia:

  1. Ei onnistunut Kaisan vintilläkään - kokeilimme molemmat heti!
    Iloa,
    Doris & Croco

    VastaaPoista
  2. Hehee :)
    Oikeasti ajatuksena se tuntuu helpolta mutta...
    entä Kaisa...Kaisa varmaan pystyy!
    miret

    VastaaPoista
  3. =) Kuulut selkeästi samoihin
    Aamuihmisiin
    kuin minäkin.
    Myös jälkimmäisen osalta
    - koetin temppua kesken kahvin keiton
    ja onnistumattomuus pisti
    yrittämään oikein Todella...
    (näyttikin takuulla siltä! =D )

    Hyvää Huomenta Sinulle! :)

    VastaaPoista
  4. Minttu, mukava, kun kommentoit.
    Edelleenkin tuntuu vaikealta ymmärtää ettei siihen pystyisi. Olisimpa halunnut nähdä sinut yrittämässä :)
    Iloa viikkoosi Minttu

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua kommentoimalla :)