Kiva, kun tulit!

Tervetuloa matkaani mukaan. Taiteen termi sekatekniikka kuvastaa blogiani. Se on kaikkea sekaisin ja muodostaa kokonaisuuden, jota minuksi kutsutaan.

tiistai 11. syyskuuta 2012

8 sekunnin ensivaikutelma

Sanotaan, että ensivaikutelma on se, jonka korjaamiseen menee loppuelämä.
Olimme ystäväni Selenan kanssa Pärnussa viikonlopun ja leikimme ravintolassa leikkiä, jossa veikataan ihmisistä milloin mitäkin. Näin Lontoon olympialaisten kunniaksi leikimme, että mitä olympialajia kyseinen ihminen harrastaisi.
Sisään asteli mieskaksikko, josta me kumpikin sanoimme heti, että toinen heistä on erittäin mukavan näköinen ihminen. Siis mukava, ei komea tai viehättävä vaan luonteeltaan todella mukava. Kaverinsa sai sen sijaan lyhyen esiinmarssin aikana meidät kummatkin ajattelemaan, että hän on jostain syystä puolestaan taas nuija.

Vielä mukavuus ja nuijamaisuus eivät ole elleet olympialajeja mutta heistä vain nuo äskeiset asiat suorastaan puskivat ulos, että ne oli pakko sanottaa ensin. Tämän mukavan miehen lajiksi minä veikkasin heti hiihtoa. Siitä sain hiukan kuulla jälkikäteen, koska hiihtohan ei ihan perinteisesti vielä ole kesälajien joukossa. mutta kesä tai ei, hiihtäjä. Nuijan laji oli hiukan haastava mutta päädyimme kuitenkin siihen, että hän on moukarin mittamies tai vaihtoehtoisesti dopingtestaaja.

Tuskin olimme ehtineet lajikuvauksessa loppuun, kun he juuri rantautuivat meidän pöytäämme. Ilta kului kuitenkin rattoisasti jutustellen niitä ja näitä.

Teimme lähtöä ravintolasta kotiin ja toivotimme Selenan kanssa hyvää illan jatkoa jne. Miehet olivat silminnähden pettyneitä yhteisen illan päättymiseen vaikka olimme tehneet HYVIN selväksi, että me olemme rouvahenkilöitä ja piste kaikkiin asioihin ja kaikella tapaa on juuri sanan rouva jälkeen. Pettymyksestään huolimatta mukava mies oli kohtelias ja sivistynyt, kiitti illasta ja toivotteli hyvää yötä. Mutta mitä tekee nuija, hän oli kuin pikku lapsi joka polki jalkaansa ja pyyteli jatkoille.
Ei, ei, ei, me emme tule. Selena kohteliaasti sanoi, että oli mukava tavata johon nuija sanoi tomerasti: EIKÄ OLLUT!

No niin illan aikana käydyt keskustelut ja illan viimeiset sanat osoittivat, että ensivaikutelma on usein se oikea. Niin tai ei aivan, mukava oli mukava mutta nuija ei ollut nuija, vaan TOSINUIJA!

terveisin Miret

p.s. mukavan miehen laji oli kuin olikin hiihto. Nuijan lajia ei haluttu edes selvittää tai jos joku sopisi kuvaan niin se olisi joku ilmavaivoihin tai kainalopieruihin liittyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua kommentoimalla :)