Kiva, kun tulit!

Tervetuloa matkaani mukaan. Taiteen termi sekatekniikka kuvastaa blogiani. Se on kaikkea sekaisin ja muodostaa kokonaisuuden, jota minuksi kutsutaan.

lauantai 22. syyskuuta 2012

pieni, pieni maailma

Olimme alkuviikon Tallinnassa. Meillä oli aivan valataisan hauska matka kaikkineen. Ihania ja hauskoja sattumuksia. Näin loppuviikosta tuntuu, että miten tämä viikko on voinutkin olla näin pitkä. Nyt en tarkoita kestollisesti vaan tapahtumarikkaudeltaan.

Tänä facebook aikakautena aina yllätyn kuinka tavattoman pieni on maailma. Tutustuimme uusiin ihmisiin maanantaina. Emme olleet esitelleet seurueessamme kuin etunimet. Viro on kuitenkin aivan käsittämättömän pieni maa ja vielä pienemmät ovat jonkun harrastuspiirin jäsenmäärä. Ystävissäni sattuu olemaan virolaisia leijasurffaajia ja tsadäm, klik, klik ja johan minullakin oli posti odottamassa. Uusi ihminen oli törmännyt sattumalta minuun omien kaverien kavereissa. Small is world. Alan uskoa vahvasti siihen, että jokainen ihminen linkittyy toiseensa kuuden ihmisen kautta. Tällä kertaa tarvittiin vain yksi ja taas on uusi tuttu Pärnun rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua kommentoimalla :)